“NOTHING WILL WORK UNLESS YOU DO”

Geschreven door: Jermain Miller | 31 mei, 2016


Resultaat Formule beschikt over een uitgebreid trainingsaanbod, onderverdeeld in Groepstraining, Personal Training en Small Group Training, waardoor wij voor jou een exclusief trainingsprogramma kunnen samenstellen. De trainingen worden aangepast naar ieders niveau en persoonlijke doelstelling. Dit betekent dat, bij bijvoorbeeld een groepstraining, gevorderde sporters samen kunnen trainen met beginnende sporters en beiden toch evenveel uitdaging uit de les halen. Dit betekent ook dat er een grote diversiteit is in lesaanbod. Van Yoga tot kickboksen, van bootcamp tot hardlopen. Wij bieden wat voor jou werkt, zodat jij optimaal zal werken!

“DO THE BEST YOU CAN UNTILL YOU KNOW BETTER, THEN WHEN YOU KNOW BETTER YOU MUST DO BETTER”

Resultaat Formule vindt het belangrijk om jou te informeren over verschillende manieren van trainen, over voeding en niet te vergeten over ontspanning. Dit zijn zoals gezegd de drie pijlers die er voor zorgen dat je een gezond en fit leven leidt. Zodra deze drie elementen in balans zijn, zal jij de door jouw gestelde doelstellingen behalen.

Meld je nu aan om samen aan de slag te gaan met jouw formule, de fysieke trainingen vinden momenteel in Almere en Amsterdam plaats!

Laat een reactie achter

Wees de eerste!

Notificatie uit
avatar

wpDiscuz